8.5.09

adla


4 comments:

M'man said...

Kavin (koko) kierroksella taas katselemassa naita upeita korujasi ja kuviasi...

Miten sinulla onkaan silmaa pienille yksityiskohdilla, vaikka samalla ( tuntuu silta, etta) osaat katsoa asiaa ( kuvaasi) ottaen etaisyytta, jotta saat sitten koruissasi esille juuri ne mielenkiintoiset, tarkeat, kiteyttavat yksityiskohdat.

Myytko sina naita korujasi netissa ( Ebay tai jokin samantyyppinen... Etsyssa?) KAvisin kurkkimassa, ehka ostamassakin... ;)

pikkujutut said...

M'man, olen sanaton analyysistasi. Kauniisti sanottu. Totta puhuen en paljoakaan mieti kun kuvaan taikka kun koruja teen. Ne vain tulevat jostain. Valilla onnistuu hyvin, valilla huomaa, etta jotain olisi voinut tehda toisin.

Myisin heti vaikka missa mutta ongelmana on logistiikka. Jos kovasti jostain kiinnostuit, voit laittaa meilia pikkujutut @ gmail. com.

M'man said...

Luulenpa, etta tama se koruistasi ja kuvistasi niin kauniin tekeekin - one of a a kind, koska syntyvat jostain :)

Ja naita tekosiasi katsellessa, arvaakin, etta sormia maaraavat sydan, inspiraatio, luonnollisuus... taiteellinen silmasi, ja taitosi. :)

Hauskaa vkonloppua !

pikkujutut said...

M'man, kiitos taas :). Naihin koruihin on upotettu suuri maara tunteita, erilaisia ja erikokoisia. Kun ei alan koulutusta ole, tiedot ja taidot vasta alkutekijoissaan, on hienoa jos naista valittyy sita jotain.Motivoi jatkamaan eteenpain.

Niin ja ilman naita napertelyja, olisin jo luovuttanut ja lahtenyt takaisin Suomeen. Taitaa olla sita jotain niin tekijalleen kuin muille, toivottavasti.